Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

Sfeer en warmte in Zevenaar met onze kachels en haarden

Zoekt u kachels en haarden van de beste kwaliteit in Zevenaar? Neem dan direct contact op met de experts van Kachelhuis Elst. Wij zijn experts in de verkoop en installatie van kachels en haarden. Wij beschikken over 30 jaar ervaring en u kunt bij ons rekenen op de uitstekende service van een echt familiebedrijf. In onze geheel nieuwe showroom kunt u volop inspiratie opdoen. Heeft u bepaalde reparatie of onderhoudswerkzaamheden die u voor uw kachel of haard wenst? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Neem direct contact op, zodat onze expert snel uw reparatie of onderhoudsklus in Zevenaar op zich kan nemen.

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Kachels Zevenaar

Ons aanbod haarden en kachels

Wij kunnen u bij Kachelhuis Elst verschillende haarden en kachels aanbieden. Zo vindt u bij ons in elk geval uw nieuwe:

  • Open haard
  • Houtkachel
  • Pelletkachel
  • Gashaard
  • Gaskachel

Gaat u voor een kachel of voor een haard? Of bent u hier nog over aan het nadenken? Indien gewenst kan onze adviseur u van een gedegen advies voorzien omtrent de beste kachel of haard voor u in Zevenaar. Zit u graag naast een knisperend haardvuur met een goed boek? Onze haarden en kachels zorgen voor veel sfeer. Wilt u uw woning het liefst zo snel mogelijk verwarmd hebben? Kies dan voor een gaskachel of gashaard. Een pelletkachel is aan te bevelen, wanneer u het liefst een duurzame haard kiest. Wilt u meer te weten komen over onze haarden en kachels? Indien u contact opneemt met onze adviseur, kan deze u volop informatie geven omtrent onze producten en haar unieke eigenschappen.

Een tuinhaard: lekker lang genieten

Zit u het liefst tot ‘s avonds laat in de tuin? Kies dan voor een tuinhaard, zodat u wanneer het koeler wordt lekker warm zult blijven. Deze haard verwarmt uw tuin namelijk langdurig en zorgt daarnaast voor veel sfeer. Onze adviseur helpt u graag verder bij de keuze voor de beste tuinhaard voor uw tuin in Zevenaar.

Neem een kijkje in onze showroom

Onze showroom is wel 270 meter lang en zeker aan te raden om eens te doorlopen. Inspiratie genoeg! Zo bieden wij 15 verschillende A-merken haarden en kachels aan. Loop langs onze 40 vrijstaande- en 27 inbouwkachels en schakel onze adviseur in voor een gedegen advies. Wenst u onze showroom te bezoeken? Maak dan vooraf een afspraak.

Kachels Zevenaar

Neem contact op voor uw kachel of haard in Zevenaar

Wilt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom? Bel dan nu voor een afspraak voor het bekijken van onze kachels en haarden. Neem hiervoor en ook wanneer u meer informatie wenst contact op middels 0481-745294. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Maak ook de keuze voor een prachtige kachel of haard van Kachelhuis Elst voor uw woning in Zevenaar!

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst