Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie
skip to Main Content
Showroom Experience Verkoop, installatie en onderhoud Persoonlijke service

Kachels & Haarden

Kachelhuis Elst staat voor luxe, sfeer en warmte in huis.

Assortiment bekijken

Onze voordelen

  • Groot assortiment
  • Ruime showroom
  • Vele topmerken
  • Deskundig advies
  • Gastvrij ontvangst

De kachel die u zoekt voor uw pand in Zutphen

Op zoek naar de perfecte houtkachel, pelletkachel of gaskachel in Zutphen? Kom dan snel naar Kachelhuis Elst. Maar wij hebben niet alleen kachels, maar ook haarden zoals een open haard, gashaard en tuinhaard. Wilt u een kachel of een haard? Twijfelt u hieraan, maak dan een afspraak en kom bij ons langs. Onze medewerkers kunnen u goed adviseren over wat voor u de beste optie is in Zutphen.

kachelhuis zutphen

Meer informatie en advies?

Neem contact op voor meer informatie en advies over onze pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels.

Gaat uw voorkeur uit naar pelletkachel in Zutphen?

Gaat uw voorkeur uit naar een pelletkachel? Dit is een goede keuze. Een pelletkachel is makkelijk in gebruik en biedt ook de gezelligheid die een houtkachel biedt. Doordat een pelletkachel makkelijk in het gebruik is, ervaart u hetzelfde comfort als van een gashaard. U kunt zelf de pelletkachel instellen. Hierbij kunt u denken aan het bepalen van de snelheid van de ventilator, de aanvoer van pellets en de aanvoer van warme lucht. Zo kunt u makkelijk de temperatuur reguleren.

Kiest u voor een open haard of houtkachel in Zutphen?

Houdt u ook zo van de gezelligheid van een warm en mooi vuur? Een open haard of houtkachel is dan precies wat u zoekt. Denk eens aan de gezelligheid die een mooi vuur brengt in de avonden. Ook zijn deze beide niet schadelijk voor het milieu zoals velen denken. De reden hiervoor is dat verbrand hout evenveel CO₂ vrijgeeft als de hoeveelheid CO₂ die het gebruikt heeft voor zijn groeiproces. Bent u ook enthousiast geworden over een open haard of houtkachel? Bekijk dan ons aanbod.

De eenvoud van een gaskachel of gashaard

Het voordeel van een gaskachel of gashaard is dat deze makkelijk te bedienen is. Door een simpele handeling als een druk op een knop gaat de gaskachel of gashaard aan en zorgt voor verwarming in uw pand. Ook zijn een gaskachel en gashaard beter voor uw portemonnee. De reden hiervoor is dat deze het huis sneller verwarmen dan een centraal verwarmingssysteem. De gaskachel is beschikbaar in een open of gesloten systeem. Kiest u voor een gashaard? Deze zijn beschikbaar als inbouw- en vrijstaande haarden. Wilt u meer informatie, maak dan een afspraak met ons.

Heeft u al eens aan een tuinhaard gedacht?

‘s Avonds heerlijk in de tuin met de gezelligheid van een tuinhaard in Zutphen. Samen genieten van een vuurtje onder de sterrenhemel met uw tuinhaard. Maar de tuinhaard zorgt niet alleen voor gezelligheid. Hij is namelijk ook praktisch en kunt u hem gebruiken om mee te barbecueën.

Wij hebben de kachel of open haard die u zoekt in Zutphen

Wilt u ook genieten van warme gezelligheid in uw huis in Zutphen of Warnsveld? Maak een afspraak met ons en kom langs bij Kachelhuis Elst. U kunt ons telefonisch bereiken op 0481-745294. U kunt ook het online contactformulier invullen of een mail sturen naar info@kachelhuiselst.nl. Bij ons kunt u terecht voor een houtkachel, pelletkachel, gaskachel, open haard en een tuinhaard in Zutphen.

Pand Kachelhuis Elst

Bezoek onze showroom

Kachelhuis Elst
Archimedesweg 5
6662 PS Elst